ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη Φαρίν απ και το αλάτι και προσθέτουμε όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από τη φέτα και το αυγό για άλειμμα.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και κατόπιν ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε μια λεία ζύμη.
Τρίβου ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά κ.σ. μαρμελαδα σταφυλι:
Ενέργεια: 37 kcal
Υδατάνθρακες: 8.6 γρ.
Πρωτεΐνη: 0.7 γρ.
Λιπαρά: 0.2 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 0 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.1 γρ.
Ενέργεια: 37 kcal
Υδατάνθρακες: 8.6 γρ.
Πρωτεΐνη: 0.7 γρ.
Λιπαρά: 0.2 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 0 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.1 γρ.
Υλικά
- 800 γρ. μαύρα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
- 20 γρ. μέλι
- 1 κλωναράκι δενδρολίβανο
2 Αυγούστου 2024
Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό τηγάνι ή κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τα σταφύλια και ανακατεύουμε διαρκώς σε μέτρια φωτιά για περίπου 30-40 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να διαλύονται.
Προσθέτουμε το μέλι, το δενδρολίβανο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για άλλα 30 λεπτά.
Αφαιρούμε το δενδρολίβανο και με ραβδομίξερ χειρός λιώνουμε τα σταφύλια αφήνοντας και κάποια κομμάτια.