Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ανά 1 αχλάδι (1/4 συνταγής):
Ενέργεια: 198 kcal
Υδατάνθρακες: 32 γρ.
Πρωτεΐνη: 4.7 γρ.
Λιπαρά: 5.7 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 2.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0.6 γρ.
Ενέργεια: 198 kcal
Υδατάνθρακες: 32 γρ.
Πρωτεΐνη: 4.7 γρ.
Λιπαρά: 5.7 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 2.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0.6 γρ.

Υλικά
- 4 αχλάδια
- 40 γρ. μέλι
- 30 γρ. καρύδια σπασμένα
31 Οκτωβρίου 2024
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα αχλάδια, τα κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Ρίχνουμε το μέλι και τα καρύδια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά.