Σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς καβουρδίζουμε το σουσάμι για 10 λεπτά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το μέλι και μόλις αρχίζει να βγάζει φουσκάλες ξεκινάμε να ανακατεύουμε διαρκώς για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε το καβουρδισμένο σουσ ...
6 Ιουνίου 2014
Εκτέλεση
Εάν αναζητάτε τρόπους για να εντάξετε το ψάρι στη διατροφή των παιδιών, υπάρχουν λύσεις.
Οι ψαροκροκέτες και τα fish sticks (ή αλλιώς μπακαλιάρος πανέ) είναι μία πολύ καλή λύση.
Είναι ένα εξαιρετικό και υγιεινό γεύμα για τα παιδιά και καταπληκτικός μεζές για τους μεγάλους, ειδικότερα μάλιστα εάν ψηθούν στο φούρνο.
Ψαροκροκέτες
- 1 κιλό μπακαλιάρο παστό
- 8 μέτριες πατάτες βρασμένες
- 2 μικρά ή 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο
- 4 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κοφτό κ.γ. μαύρο πιπέρι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα μπακαλιάρου κατεψυγμένα ή ξαλμυρισμένα
- 1-2 αυγά
- αλεύρι
- τριμμένη φρυγανιά
- 2 κουταλάκια πάπρικα γλυκιά
- 1 κουταλάκι πάπρικα καυτερή
- αλάτι
- πιπέρι
- Ελαιόλαδο για τηγάνισμα