Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...

6 Ιουνίου 2014
Εκτέλεση
Εάν αναζητάτε τρόπους για να εντάξετε το ψάρι στη διατροφή των παιδιών, υπάρχουν λύσεις.
Οι ψαροκροκέτες και τα fish sticks (ή αλλιώς μπακαλιάρος πανέ) είναι μία πολύ καλή λύση.
Είναι ένα εξαιρετικό και υγιεινό γεύμα για τα παιδιά και καταπληκτικός μεζές για τους μεγάλους, ειδικότερα μάλιστα εάν ψηθούν στο φούρνο.
Ψαροκροκέτες
- 1 κιλό μπακαλιάρο παστό
- 8 μέτριες πατάτες βρασμένες
- 2 μικρά ή 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο
- 4 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κοφτό κ.γ. μαύρο πιπέρι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα μπακαλιάρου κατεψυγμένα ή ξαλμυρισμένα
- 1-2 αυγά
- αλεύρι
- τριμμένη φρυγανιά
- 2 κουταλάκια πάπρικα γλυκιά
- 1 κουταλάκι πάπρικα καυτερή
- αλάτι
- πιπέρι
- Ελαιόλαδο για τηγάνισμα