Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενέργεια: 69 kcal
Υδατάνθρακες: 12.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 1.4 γρ.
Λιπαρά: 2.2 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 0.6 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2.1 γρ.
*ανά μπισκότο

Υλικά
Για 12 μπισκότα θα χρειαστούμε:
- 110 γρ. νιφάδες βρώμης
- 1 ώριμη μπανάνα
- 40 γρ. βούτυρο αμυγδάλου
- 4 φράουλες ψιλοκομμένες
- 20 γρ. σιρόπι αγαύης
- 40 γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας με στέβια
30 Μαΐου 2024
Εκτέλεση
Ευκαιρία να φτιάξουμε τέλεια μπισκότα βρώμης με φράουλες! Είναι πεντανόστιμα, είναι vegan, είναι ιδανικά για σνακ για εμάς και τα παιδιά μας.
- Σε μπολ πολτοποιούμε τη μπανάνα με ένα πιρούνι. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί σχηματίζουμε 12 μπισκότα, πιέζουμε με τα δάχτυλα μας να απλωθούν.
- Ρίχνουμε λίγη έξτρα βρώμη πάνω από τα μπισκότα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° για 25 λεπτά.
Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε!