Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, τα ψιλοκόβουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο.
Αλείφουμε τα μανιτάρια με το μείγμα ελαιολάδου, αλατοπιπερώνουμε, τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλ ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενέργεια: 69 kcal
Υδατάνθρακες: 12.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 1.4 γρ.
Λιπαρά: 2.2 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 0.6 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2.1 γρ.
*ανά μπισκότο
Υλικά
Για 12 μπισκότα θα χρειαστούμε:
- 110 γρ. νιφάδες βρώμης
- 1 ώριμη μπανάνα
- 40 γρ. βούτυρο αμυγδάλου
- 4 φράουλες ψιλοκομμένες
- 20 γρ. σιρόπι αγαύης
- 40 γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας με στέβια
30 Μαΐου 2024
Εκτέλεση
Ευκαιρία να φτιάξουμε τέλεια μπισκότα βρώμης με φράουλες! Είναι πεντανόστιμα, είναι vegan, είναι ιδανικά για σνακ για εμάς και τα παιδιά μας.
- Σε μπολ πολτοποιούμε τη μπανάνα με ένα πιρούνι. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί σχηματίζουμε 12 μπισκότα, πιέζουμε με τα δάχτυλα μας να απλωθούν.
- Ρίχνουμε λίγη έξτρα βρώμη πάνω από τα μπισκότα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° για 25 λεπτά.
Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε!