Η δίαιτα με τα καλοκαιρινά φρούτα για να χάσετε -5 κιλά

Η δίαιτα με τα καλοκαιρινά φρούτα για να χάσετε -5 κιλά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Αν βιάζεστε να χάσετε κάποια κιλά, αυτή είναι η ιδανική εποχή και τα δροσερά φρούτα του καλοκαιριού θα γίνουν οι καλύτεροι σας σύμμαχοι. Δευτέρα Πρωινό:1 φλιτζάνι καφέ, 1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως με 1 κουταλάκι γλυκού μαργαρίνη και 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Δεκατιανό: 1 φρούτο εποχής, (όπως βερίκοκο ή ροδάκινο). Μεσημεριανό: 200 γραμμ. ψητό ψάρι (τσιπούρα, σαργό, σφυρίδα, συναγρίδα) και 1 μπολ σαλάτα. Βραδινό: Φρουτοσαλάτα με άπαχο γιαούρτι και 1-2 φλιτζάνια φρούτα της επιλογής σας. Τρίτη Πρωινό: 1 ποτήρι φυσικό χυμό και 1 τοστ με 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά και 1 φέτα γαλοπούλα. Δεκατιανό: 2 μικρά φρούτα εποχής. Μεσημεριανό:1 φλιτζάνι φασολάκια λαδερά με λίγο τυρί χαμηλό σε λιπαρά και 1 φέτα ψωμί, και 1 φλιτζάνι σαλάτα ντομάτα με αγγούρι. Βραδινό:1 κριθαρένιο παξιμάδι με 2 φέτες τυρί χαμηλό σε λιπαρά και σαλάτα μαρούλι. Τετάρτη Πρωινό:1 φλιτζάνι καφέ, 1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως, με 1 κουταλάκι γλυκού μαργαρίνη και 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Δεκατιανό:1 γιαούρτι με φρούτα. Μεσημεριανό: Μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας και 1 μπολ σαλάτα. Βραδινό: Ομελέτα με 2 ασπράδια, 1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως, 1 κομμάτι τυρί φέτα, 1 μπολ σαλάτα. Πέμπτη Πρωινό: 2 φρούτα εποχής και 2 κριτσίνια Δεκατιανό: Γιαούρτι με φρούτα Μεσημεριανό: Σαλάτα του σεφ με λαχανικά εποχής, 1 φέτα τυρί χαμηλό σε λιπαρά, 1 φέτα γαλοπούλα και 1 κουταλιά σούπας μαγιονέζα light. Βραδινό: Μια μερίδα μπιφτέκια ψητά στη σχάρα με 2 πατάτες βραστές, 1 φέτα ψωμί, και σαλάτα μαρούλι όση θέλετε. Παρασκευή Πρωινό:1 μπολ δημητριακά ολικής αλέσεως και 1 φλιτζάνι γάλα 1,5%. Δεκατιανό: 2 φρούτα. Μεσημεριανό: Μια μερίδα ψητό στήθος κοτόπουλου, χωρίς πέτσα, λίγο βρασμένο ρύζι και 1 μπολ σαλάτα. Βραδινό: Ένα μεγάλο μπολ φρούτα και ένα άπαχο γιαούρτι. Σάββατο Πρωινό: 2 φρούτα εποχής και 2 κριτσίνια Δεκατιανό: 1 γιαούρτι με δυο φρούτα εποχής Μεσημεριανό: 120 γραμμ. σολομός, ψημένος και 1 μεγάλο μπολ σαλάτα. Βραδινό: Σαλάτα του σεφ  με λαχανικά εποχής, μία φέτα τυρί χαμηλό σε λιπαρά, μία φέτα γαλοπούλα και 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα light. Κυριακή Πρωινό: 1 γιαούρτι με φρούτα. Δεκατιανό: Μία μπάρα δημητριακών με φρούτα Μεσημεριανό: Μια μοσχαρίσια μπριζόλα ψητή με 1 φλιτζάνι βρασμένο ρύζι και 1 μπολ σαλάτα. Βραδινό: Σαλάτα χωριάτικη με μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως. Με τη συνεργασία της Νίκης Τσίγκρη, διαιτολόγος-διατροφολόγος