Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά κ.σ. μαρμελαδα σταφυλι:
Ενέργεια: 37 kcal
Υδατάνθρακες: 8.6 γρ.
Πρωτεΐνη: 0.7 γρ.
Λιπαρά: 0.2 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 0 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.1 γρ.
Ενέργεια: 37 kcal
Υδατάνθρακες: 8.6 γρ.
Πρωτεΐνη: 0.7 γρ.
Λιπαρά: 0.2 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 0 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.1 γρ.

Υλικά
- 800 γρ. μαύρα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
- 20 γρ. μέλι
- 1 κλωναράκι δενδρολίβανο
2 Αυγούστου 2024
Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό τηγάνι ή κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τα σταφύλια και ανακατεύουμε διαρκώς σε μέτρια φωτιά για περίπου 30-40 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να διαλύονται.
Προσθέτουμε το μέλι, το δενδρολίβανο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για άλλα 30 λεπτά.
Αφαιρούμε το δενδρολίβανο και με ραβδομίξερ χειρός λιώνουμε τα σταφύλια αφήνοντας και κάποια κομμάτια.