Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά ποτήρι (1/2 συνταγής):
Ενέργεια: 182 kcal
Υδατάνθρακες: 38,9 γρ.
Πρωτεΐνη: 3,7 γρ.
Λιπαρά: 1,3 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 0,4 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4,3 γρ.
Ενέργεια: 182 kcal
Υδατάνθρακες: 38,9 γρ.
Πρωτεΐνη: 3,7 γρ.
Λιπαρά: 1,3 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 0,4 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4,3 γρ.

Υλικά
Υλικά για 2 ποτήρια:
-
- 2 κούπες φυτικό γάλα της αρεσκείας μας
- 200 γρ. φράουλες ψιλοκομμένες
- 2 κ.σ. μέλι
30 Μαΐου 2024
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τις φράουλες σε μέτρια θερμοκρασία, ανακατεύοντας διαρκώς για περίπου 10 λεπτά.
Μόλις οι φράουλες μαλακώσουν αρκετά πολτοποιούμε με ραβδομίξερ χειρός, προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύουμε λίγο μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και χωρίζουμε το μείγμα σε δύο ίσα μέρη.
Προσθέτουμε σε ένα ποτήρι γάλα το κάθε μέρος και ανακατεύουμε.