Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενέργεια: 269 kcal
Υδατάνθρακες: 0.7γρ.
Πρωτεΐνη: 25.8 γρ.
Λιπαρά: 10.9 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 2.7 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0.2 γρ.
*Ανά μερίδα (1/2 συνταγής)

Υλικά
Υλικά για 2 άτομα:
- 250 γρ. σαρδελες φιλεταρισμένες
- 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- ½ ξεροκρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 χούφτες φρέσκια ρίγανη (ή και θυμάρι)
- αλάτι & πιπέρι
30 Μαΐου 2024
Εκτέλεση
- Βάζουμε τις σαρδέλες, τα ντοματίνια και το κρεμμύδι σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
- Ψήνουμε σε προσθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
- Γαρνίρουμε με το φρέσκα μυρωδικά.