Σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς καβουρδίζουμε το σουσάμι για 10 λεπτά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το μέλι και μόλις αρχίζει να βγάζει φουσκάλες ξεκινάμε να ανακατεύουμε διαρκώς για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε το καβουρδισμένο σουσ ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (1/2 συνταγή):
Ενέργεια: 203 kcal
Υδατάνθρακες: 31.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 5.5 γρ.
Λιπαρά: 4.3 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 2 γρ.
Φυτικές Ίνες: 3.8 γρ.
Ενέργεια: 203 kcal
Υδατάνθρακες: 31.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 5.5 γρ.
Λιπαρά: 4.3 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 2 γρ.
Φυτικές Ίνες: 3.8 γρ.
Υλικά
Yλικά για 2 μερίδες:
- 200 ml γιαούρτι 2%
- ½ μπανάνα σε φετάκια
- 1 ακτινίδιο σε φετάκια
- 8 φρέσκα blueberries
- 6 φράουλες σε φετάκια
- 1 κ.σ. κολοκυθόσπορο
- 1 κ.σ. σπόροι chia
- 1 κ.σ. νιφάδες κινόας
- 8 αμύγδαλα
- 1 κ.σ. νιφάδες άγλυκης καρύδας
30 Μαΐου 2024
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι, απλώνουμε τα φρούτα όπως στη φωτογραφία και γαρνίρουμε με τους σπόρους, την καρύδα και την κινόα.