ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη Φαρίν απ και το αλάτι και προσθέτουμε όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από τη φέτα και το αυγό για άλειμμα.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και κατόπιν ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε μια λεία ζύμη.
Τρίβου ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):
Ενέργεια: 127 kcal
Υδατάνθρακες: 30.2 γρ.
Πρωτεΐνη: 3.9 γρ.
Λιπαρά: 1.8 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1 γρ.
Φυτικές Ίνες:4.4 γρ.
Ενέργεια: 127 kcal
Υδατάνθρακες: 30.2 γρ.
Πρωτεΐνη: 3.9 γρ.
Λιπαρά: 1.8 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1 γρ.
Φυτικές Ίνες:4.4 γρ.
Υλικά
85 γρ. raspberries
120 γρ. ΔΕΛΤΑ Του Τόπου Μας στραγγιστό γιαούρτι 2%
60 γρ. μέλι
4 μπισκότα digestive
26 Ιουνίου 2024
Εκτέλεση
Σε πολυκοπτικό χτυπάμε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν τρίμμα και αφήνουμε στην άκρη.
Σε πολυκοπτικό μηχάνημα ή με ραβδομίξερ χειρός χτυπάμε τα raspberries, το γιαούρτι και το μέλι μέχρι να πάρουμε ένα λείο μίγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε 4 θήκες σιλικόνης για donutsκαι ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο μπισκότο πιέζοντας ελαφρά με τα δάχτυλα.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 4-5 ώρες.
Ξεφορμάρουμε και γαρνίρουμε προαιρετικά με έξτρα μέλι και φιστίκι Αιγίνης.