Σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς καβουρδίζουμε το σουσάμι για 10 λεπτά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το μέλι και μόλις αρχίζει να βγάζει φουσκάλες ξεκινάμε να ανακατεύουμε διαρκώς για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε το καβουρδισμένο σουσ ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα:
Ενέργεια: 217 kcal
Υδατάνθρακες: 36.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 8.1 γρ.
Λιπαρά: 5.1 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 2.5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2.9 γρ.
Ενέργεια: 217 kcal
Υδατάνθρακες: 36.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 8.1 γρ.
Λιπαρά: 5.1 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 2.5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2.9 γρ.
Υλικά
Υλικά για 2 μερίδες:
- 1 συσκευασία Ιταλική Σαλάτα
- 400 γρ. καθαρισμένο καρπούζι σε κυβάκια
- 70 γρ. λευκό τυρί ελαφρύ ( φέτα χαμηλών λιπαρών)
- 40 γρ. κρέμα βαλσαμικού
- μερικά φύλλα δυόσμου
5 Αυγούστου 2024
Εκτέλεση
Σε δύο μπολ ή πιάτα μοιράζουμε την
Ιταλική Σαλάτα.
Προσθέτουμε το καρπούζι, το λευκό τυρί χαμηλών λιπαρών, τον ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο, την κρέμα βαλσαμικού.