Σούπα αβοκάντο με αγγούρι

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (½ συνταγή):
Ενέργεια: 183 kcal
Υδατάνθρακες: 13.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 3 γρ.
Λιπαρά: 14.9 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 2.1
Φυτικές Ίνες: 8 γρ.
Σούπα αβοκάντο με αγγούρι
Υλικά

Yλικά για 2 μερίδες:

  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 1 αγγούρι χωρίς φλούδα και σπόρια
  • 2 κούπες νερό
  • χυμό από ½ lime (ή λεμόνι)
  • 10 φύλλα βασιλικού
  • ½ κ.σ. σκόνη από ζωμό λαχανικών
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι μόνο το πράσινο μέρος του
  • 2 κ.σ. κουκουνάρι
  • φρέσκο βασιλικό για γαρνίρισμα
  • αλάτι & πιπέρι



Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 5 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 1

Εκτέλεση

Με ραβδομίξερ χειρός αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Καβουρδίζουμε το κουκουνάρι. Σερβίρουμε κρύα και γαρνίρουμε με κουκουνάρι και φρέσκο βασιλικό.

Συνοδεύουμε με σκορδόψωμο ή με κρουτόν και προαιρετικά προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.