Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (2 σύκα):
Ενέργεια: 210 kcal
Υδατάνθρακες: 21 γρ.
Πρωτεΐνη: 5.2 γρ.
Λιπαρά: 7.7 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 3.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 3.8 γρ.

Υλικά
Υλικά για 3 μερίδες:
- 6 σύκα
- 80 γρ. κατίκι
- 40 γρ. μέλι
- Φρέσκο δενδρολίβανο & πιπέρι
13 Σεπτεμβρίου 2024
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Κόβουμε το κοτσάνι από τα σύκα, τα χαράζουμε στα τέσσερα, ανοίγουμε ελαφρώς δημιουργώντας χώρο για να γεμίσουμε με κατίκι.
Γεμίζουμε με μια κουταλιά του γλυκού κατίκι το κάθε σύκο, ρίχνουμε το δενδρολίβανο, το πιπέρι και το μέλι.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 6 λεπτά.