Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά κουταλιά σούπας 20 γρ.:
Ενέργεια: 59 kcal
Υδατάνθρακες: 6.3 γρ.
Πρωτεΐνη: 1.4 γρ.
Λιπαρά: 4.3 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 0.5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.2 γρ.
Ενέργεια: 59 kcal
Υδατάνθρακες: 6.3 γρ.
Πρωτεΐνη: 1.4 γρ.
Λιπαρά: 4.3 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 0.5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.2 γρ.

Υλικά
Υλικά για 1 βαζάκι :
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 9 χουρμάδες μουλιασμένους σε βραστό νερό
- 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή μέλι
- 4 κ.σ. σκόνη άγλυκου κακάο
- Λίγο αλάτι
31 Οκτωβρίου 2024
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το ρίχνουμε σε ψηλό κάδο, προσθέτουμε, το σιρόπι αγαύης, το κακάο τους χουρμάδες, το αλάτι και χτυπάμε με ραβδομπλέντερ χειρός μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο και λείο μείγμα.
Αποθηκεύουμε σε γυάλινο βάζο και έτοιμο το spread!