Σε μπολ ρίχνουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα light, τις πίκλες, τα leftovers κοτόπουλου και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε τορτίγια ή αραβική πίτα σχηματίζοντας κώνο ή προσθέτουμε σε σαλάτα και απολαμβάνουμε! ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά κρουσανάκι ( 1/4 συνταγής):
Ενέργεια: 198 kcal
Υδατάνθρακες: 15 γρ.
Πρωτεΐνη: 9 γρ.
Λιπαρά: 7 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 3 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0.6 γρ.
Ενέργεια: 198 kcal
Υδατάνθρακες: 15 γρ.
Πρωτεΐνη: 9 γρ.
Λιπαρά: 7 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 3 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0.6 γρ.
Υλικά
- 2 τορτίγιες
- 120 γρ. φιλέτο κοτόπουλου μαγειρεμένο
- 80 γρ. τυρί Gouda light σε φέτες
- 1 αυγό
- σουσάμι για γαρνίρισμα
7 Νοεμβρίου 2024
Εκτέλεση
«Κρουασανάκια» τορτίγιας στο air fryer, γρήγορο σνακ με μοναδική γεύση!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τις άκρες από τις τορτίγιες και στη συνέχεια κόβουμε την κάθε τορτίγια σε 2 τρίγωνα κομμάτια, όπως φαίνεται στο reel.
- Γεμίζουμε με τυρί χαμηλών λιπαρών και το κοτόπουλο και τυλίγουμε σχηματίζοντας «κρουασανάκια».
Αλοίφουμε με αυγό, γαρνίρουμε με σουσάμι, ψήνουμε στο air fryer στους 180 βαθμούς για 5 λεπτά.