Σε μπολ ρίχνουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα light, τις πίκλες, τα leftovers κοτόπουλου και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε τορτίγια ή αραβική πίτα σχηματίζοντας κώνο ή προσθέτουμε σε σαλάτα και απολαμβάνουμε! ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μπιφτέκι:
Ενέργεια: 376 kcal
Υδατάνθρακες: 8 γρ.
Πρωτεΐνη: 49 γρ.
Λιπαρά: 16 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 6.2 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.9 γρ.
Ενέργεια: 376 kcal
Υδατάνθρακες: 8 γρ.
Πρωτεΐνη: 49 γρ.
Λιπαρά: 16 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 6.2 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.9 γρ.
Υλικά
- 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
- 2 αυγά
- μισή ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
- 2-3 ντοματίνια σε φετάκια
- 40 γρ. τυρί χαμηλών λιπαρών
- φρέσκο δυόσμο
- φρέσκο θυμάρι
- 2 κ.σ. BBQ sauce
- αλάτι & πιπέρι
7 Νοεμβρίου 2024
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με τα δάχτυλα μας πιέζουμε και λεπταίνουμε τον κιμά. Με τη βοήθεια ενός ποτηριού φτιάχνουμε δύο φωλιές (όπως φαίνεται στο reel)
Τις τοποθετούμε στον κάδο του air fryer, σπάμε μέσα από ένα αυγό, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε κόκκινη πιπεριά, ντοματίνια σε φετάκια, φρέσκο δυόσμο, φρέσκο θυμάρι, bbq sauce και λίγο τυρί χαμηλών λιπαρών.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά, ανοίγουμε τον κάδο, ρίχνουμε λίγο έξτρα τυρί, και ψήνουμε για 5 λεπτά ακόμα.
Σερβίρουμε, πλαισιώνουμε με πράσινη σαλάτα.