Σε μπολ ρίχνουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα light, τις πίκλες, τα leftovers κοτόπουλου και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε τορτίγια ή αραβική πίτα σχηματίζοντας κώνο ή προσθέτουμε σε σαλάτα και απολαμβάνουμε! ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά τυροπιτάκι:
Ενέργεια: 93 kcal
Υδατάνθρακες: 11.9 γρ.
Πρωτεΐνη: 5.2 γρ.
Λιπαρά: 3 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 0.8 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.1 γρ.
Ενέργεια: 93 kcal
Υδατάνθρακες: 11.9 γρ.
Πρωτεΐνη: 5.2 γρ.
Λιπαρά: 3 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 0.8 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.1 γρ.
Υλικά
Υλικά για 30 τυροπιτακια:
- 500 Φαρίν απ
- 75 γρ. ηλιέλαιο
- 150 ml νερό
- 150 γρ. γιαούρτι
- 150 φέτα light
- 1 αυγό για τη ζύμη & 1 αυγό για άλειμμα
- λίγο αποξηραμένο θυμάρι αλάτι
7 Νοεμβρίου 2024
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη Φαρίν απ και το αλάτι και προσθέτουμε όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από τη φέτα και το αυγό για άλειμμα.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και κατόπιν ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε μια λεία ζύμη.
Τρίβουμε τη φέτα light με τα χέρια μας και ρίχνουμε το θυμάρι.
Κόβουμε μικρά κομμάτια από το ζυμάρι (περίπου 35-40 γρ. το ένα) και τα ανοίγουμε με τα δάχτυλα μας, βάζουμε μια κουταλιά γλυκού φέτα και τυλίγουμε κρύβοντας τη φέτα μέσα στο ζυμάρι.
Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 14 περίπου λεπτά.