Σε μπολ ρίχνουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα light, τις πίκλες, τα leftovers κοτόπουλου και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε τορτίγια ή αραβική πίτα σχηματίζοντας κώνο ή προσθέτουμε σε σαλάτα και απολαμβάνουμε! ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για κομμάτι (65 γρ.):
Ενέργεια: 161 kcal
Υδατάνθρακες: 26.5 γρ.
Πρωτεΐνη: 5.1 γρ.
Λιπαρά: 6 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 3.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 3.3 γρ.
Ενέργεια: 161 kcal
Υδατάνθρακες: 26.5 γρ.
Πρωτεΐνη: 5.1 γρ.
Λιπαρά: 6 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 3.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 3.3 γρ.
Υλικά
Υλικά:
- 3 μήλα
- 80 γρ. ζάχαρη καρύδας
- 120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 3 αυγά
- 50 γρ. βούτυρο light
- 1 κ.σ. Baking powder
Για την light καραμέλα:
- 100 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
- 2 κ.σ. μέλι
- 50 γρ . βούτυρο αμυγδάλου
13 Δεκεμβρίου 2024
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη καρύδας, το baking powder, το αλάτι,προσθέτουμε το βούτυρο, τα αυγά και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τα μήλα, κανέλα, αναμειγνύουμε, αδειάζουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Σε κατσαρολάκι ανακατεύουμε το γάλα, το μέλι και το βούτυρο αμυγδάλου σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά ή μέχρι να δέσει το μείγμα.
Τρυπάμε τη μηλόπιτα, ρίχνουμε την καραμέλα, αφήνουμε τραβήξει και απολαμβάνουμε!