Σε μπολ ρίχνουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα light, τις πίκλες, τα leftovers κοτόπουλου και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε τορτίγια ή αραβική πίτα σχηματίζοντας κώνο ή προσθέτουμε σε σαλάτα και απολαμβάνουμε! ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διατροφικές Πληροφορίες/ γεμιστό ψωμάκι:
Ενέργεια: 95 kcal
Υδατάνθρακες: 11.3 γρ.
Πρωτεΐνη: 5.9 γρ.
Λιπαρά: 3 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2 γρ.
Ενέργεια: 95 kcal
Υδατάνθρακες: 11.3 γρ.
Πρωτεΐνη: 5.9 γρ.
Λιπαρά: 3 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2 γρ.
Υλικά
Υλικά για 30 ψωμάκια:
- 500 γρ. φαρίνα ολικής άλεσης
- 75 ml ελαιόλαδο
- 150 ml χλιαρό νερό
- 150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 1 αυγό
- 200 γρ. τυρί κρέμα protein
- 50 γρ. ελιές κομμένες σε ροδέλες
- 50 γρ. λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- αυγό για το άλειμμα και σουσάμι για πασπάλισμα
13 Δεκεμβρίου 2024
Εκτέλεση
Σε μπολ ρίχνουμε τη φαρίνα ολικής, το ελαιόλαδο, το νερό, το γιαούρτι 2%, το αυγό και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρουμε μία εύπλαστη ζύμη. Σκεπάζουμε με καθαρή πετσέτα και αφήνουμε να ξεκουραστεί.
Σε άλλο μπολ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, τις ελιές, τις λιαστές ντομάτες και ανακατεύουμε καλά.
Χωρίζουμε σε 30 μπαλάκια, βάζουμε λίγη γέμιση, κλείνουμε καλά πιέζουμε με τα δάχτυλα μας και τοποθετούμε ανάποδα 15 ψωμάκια σε κάθε ταψί. Αλείφουμε με αυγό, ρίχνουμε λίγο σουσάμι ψήνουμε στους 190 βαθμούς για περίπου 17 λεπτά και απολαμβάνουμε!