Σε μπολ ρίχνουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα light, τις πίκλες, τα leftovers κοτόπουλου και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε τορτίγια ή αραβική πίτα σχηματίζοντας κώνο ή προσθέτουμε σε σαλάτα και απολαμβάνουμε! ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μπολ:
Ενέργεια: 325 kcal
Υδατάνθρακες: 24 γρ.
Πρωτεΐνη: 44 γρ.
Λιπαρά: 6.6 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 1.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4.5 γρ.
Ενέργεια: 325 kcal
Υδατάνθρακες: 24 γρ.
Πρωτεΐνη: 44 γρ.
Λιπαρά: 6.6 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 1.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4.5 γρ.
Υλικά
Υλικά για 2 chicken bowls:
- 250 γρ. φιλέτο κοτόπουλου χωρίς πέτσα
- 4 κούπες ανάμεικτη σαλάτα
- 10 ντοματίνια
- 150 γρ. cottage cheese
- 10 baby καλαμπόκια
- 1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
- 1/2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- αλάτι & πιπέρι
13 Δεκεμβρίου 2024
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα 2 είδη πάπρικας με αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε μέσα τα φιλέτα κοτόπουλου και τα γυρνάμε έτσι ώστε να καλυφθούν με τα μπαχαρικά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα ολόκληρα τα φιλέτα κοτόπουλου και ψήνουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 22-30 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος των φιλέτων.
Κόβουμε τα φιλέτα σε φέτες και προσθέτουμε σε μπολ όπου έχουμε ήδη βάλει τη σαλάτα σαν βάση, το Cottage cheese, το καλαμπόκι και τα ντοματίνια. Γαρνίρουμε με φρέσκο πιπέρι και αλάτι.