Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά κώνο:
Ενέργεια: 200 kcal
Υδατάνθρακες: 22 γρ.
Πρωτεΐνη: 9.6 γρ.
Λιπαρά: 8.5 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 2.9 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4.8 γρ.
Ενέργεια: 200 kcal
Υδατάνθρακες: 22 γρ.
Πρωτεΐνη: 9.6 γρ.
Λιπαρά: 8.5 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 2.9 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4.8 γρ.
Υλικά
- 4 σπιτικές τορτίγιες ολικής άλεσης
- 140 γρ. τόνο σε νερό
- 1/2 αβοκάντο
- 40 γρ. μαγιονέζα light
- 1/2 αυγό και σουσάμι
16 Ιανουαρίου 2025
Εκτέλεση
Κόβουμε τις τορτίγιες με μαχαίρι μέχρι τη μέση, τυλίγουμε σε σχήμα κώνου και καρφώνουμε μία οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξουν.
Τοποθετούμε στο air fryer, αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 7 λεπτά.
Σε μπολ ανακατεύουμε τόνο σε νερό με αβοκάντο και μαγιονέζα light.
Γεμίζουμε τους κώνους και απολαμβάνουμε