Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά ατομικό πυρέξ:
Ενέργεια: 138 kcal
Υδατάνθρακες: 8 γρ.
Πρωτεΐνη: 9 γρ.
Λιπαρά: 7.2 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 4 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.5 γρ.
Ενέργεια: 138 kcal
Υδατάνθρακες: 8 γρ.
Πρωτεΐνη: 9 γρ.
Λιπαρά: 7.2 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 4 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.5 γρ.
Υλικά
- 1 χούφτα φουντάκια μπρόκολο
- 1 χρωματιστή πιπεριά ή Φλωρίνης
- 4 αυγά
- 4 κ.γ. baking powder
- 4 κ.σ. cottage
- 4 κ.σ. τριμμένο τυρί χαμηλών λιπαρών
- αλάτι & πιπέρι
16 Ιανουαρίου 2025
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και το μπρόκολο ή οποιοδήποτε λαχανικό της αρεσκείας μας.
Σε 4 πυρέξ μπολάκια σπάμε από 1 αυγό. Προσθέτουμε το cottage και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε το baking powder, τα λαχανικά μας, ανακατεύουμε καλά και σκεπάζουμε με το τυρί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά και απολαμβάνουμε.