Αλμυρά gluten free donuts

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 Ανά donut:

Ενέργεια: 152 kcal
Υδατάνθρακες: 22,5 γρ.
Πρωτεΐνη: 6,7 γρ.
Λιπαρά: 3,6 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 0,3 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1 γρ.

Αλμυρά gluten free donuts
Υλικά

Yλικά για 6 donuts:

  • 100 γρ. Αλεύρι gluten free (ή αλεύρι γ.o.χ)
  • 2 αυγά
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. baking powder
  • 6 αποξηραμένες λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες



Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι, τον πελτέ, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το baking, ψιλοκομμένα τα φύλλα βασιλικού, τη λιαστή ντομάτα.

Ρίχνουμε το μείγμα των στερεών στο μείγμα των υγρών και ανακατεύουμε.

Γεμίζουμε 6 θήκες σιλικόνης για donuts (ή αλλες θήκες σιλικόνης) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.