Donut γιαουρτιού

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):
Ενέργεια: 127 kcal
Υδατάνθρακες: 30.2 γρ.
Πρωτεΐνη: 3.9 γρ.
Λιπαρά: 1.8 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1 γρ.
Φυτικές Ίνες:4.4 γρ.
Donut γιαουρτιού
Υλικά

85 γρ. raspberries

120 γρ. ΔΕΛΤΑ Του Τόπου Μας στραγγιστό γιαούρτι 2%

60 γρ. μέλι

4 μπισκότα digestive



Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Εκτέλεση

Σε πολυκοπτικό χτυπάμε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν τρίμμα και αφήνουμε στην άκρη.

Σε πολυκοπτικό μηχάνημα ή με ραβδομίξερ χειρός χτυπάμε τα raspberries, το γιαούρτι και το μέλι μέχρι να πάρουμε ένα λείο μίγμα.

Αδειάζουμε το μείγμα σε 4 θήκες σιλικόνης για donutsκαι ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο μπισκότο πιέζοντας ελαφρά με τα δάχτυλα.

Τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 4-5 ώρες.

Ξεφορμάρουμε και γαρνίρουμε προαιρετικά με έξτρα μέλι και φιστίκι Αιγίνης.