Σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς καβουρδίζουμε το σουσάμι για 10 λεπτά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το μέλι και μόλις αρχίζει να βγάζει φουσκάλες ξεκινάμε να ανακατεύουμε διαρκώς για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε το καβουρδισμένο σουσ ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):
Ενέργεια: 127 kcal
Υδατάνθρακες: 30.2 γρ.
Πρωτεΐνη: 3.9 γρ.
Λιπαρά: 1.8 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1 γρ.
Φυτικές Ίνες:4.4 γρ.
Ενέργεια: 127 kcal
Υδατάνθρακες: 30.2 γρ.
Πρωτεΐνη: 3.9 γρ.
Λιπαρά: 1.8 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1 γρ.
Φυτικές Ίνες:4.4 γρ.
Υλικά
85 γρ. raspberries
120 γρ. ΔΕΛΤΑ Του Τόπου Μας στραγγιστό γιαούρτι 2%
60 γρ. μέλι
4 μπισκότα digestive
26 Ιουνίου 2024
Εκτέλεση
Σε πολυκοπτικό χτυπάμε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν τρίμμα και αφήνουμε στην άκρη.
Σε πολυκοπτικό μηχάνημα ή με ραβδομίξερ χειρός χτυπάμε τα raspberries, το γιαούρτι και το μέλι μέχρι να πάρουμε ένα λείο μίγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε 4 θήκες σιλικόνης για donutsκαι ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο μπισκότο πιέζοντας ελαφρά με τα δάχτυλα.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 4-5 ώρες.
Ξεφορμάρουμε και γαρνίρουμε προαιρετικά με έξτρα μέλι και φιστίκι Αιγίνης.