Σε μπολ ρίχνουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα light, τις πίκλες, τα leftovers κοτόπουλου και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε τορτίγια ή αραβική πίτα σχηματίζοντας κώνο ή προσθέτουμε σε σαλάτα και απολαμβάνουμε! ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα:
Ενέργεια: 235 kcal
Υδατάνθρακες: 14.7 γρ.
Πρωτεΐνη: 14.9 γρ.
Λιπαρά: 13.1 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 4.2
Φυτικές Ίνες: 3.9 γρ.
Ενέργεια: 235 kcal
Υδατάνθρακες: 14.7 γρ.
Πρωτεΐνη: 14.9 γρ.
Λιπαρά: 13.1 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 4.2
Φυτικές Ίνες: 3.9 γρ.
Υλικά
- 5 αυγά
- 2 κολοκύθια τριμμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/4 κούπας ρεγκάτο light
- ½ κ.γ. σκόνη κάρυ
- ½ κ.γ. κουρκουμά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 γεμάτη χουφτα ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου
- 5-6 κολοκυθανθούς (προαιρετικά)
- αλάτι & πιπέρι
5 Αυγούστου 2024
Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό τηγάνι ή wok σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο, το κάρυ, τον κουρκουμά, αλάτι και πιπέρι.
Μετά από 2-3 λεπτά προσθέτουμε το τρίμμα κολοκυθιού.
Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά και να εξατμιστούν τα υγρά.
Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, το μείγμα των λαχανικών, το δυόσμο ανακατεύοντας και τέλος το ρεγκάτο.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και μεταφέρουμε σε μικρό στρογγυλό ταψί ή φόρμα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και προσθέτουμε τους κολοκυθανθούς.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 με 35 λεπτά μέχρι η φριτατα να πάρει χρώμα και να τραβήξει όλα της τα υγρά.