Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1/3 συνταγής:
Ενέργεια: 254 kcal
Υδατάνθρακες: 1 γρ.
Πρωτεΐνη: 23 γρ.
Λιπαρά: 16.9 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 4.8 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0 γρ.
Ενέργεια: 254 kcal
Υδατάνθρακες: 1 γρ.
Πρωτεΐνη: 23 γρ.
Λιπαρά: 16.9 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 4.8 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0 γρ.
Υλικά
- 6 αυγά
- 80 γρ. λευκό τυρί χαμηλών λιπαρών (φέτα light)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι & πιπέρι
13 Δεκεμβρίου 2024
Εκτέλεση
Σε πυρέξ βάζουμε τη φέτα χαμηλών λιπαρών, σπάμε γύρω της τα αυγά, και αλατοπιπερώνουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά, προσθέτουμε ελάχιστο ελαιόλαδο, σπάμε την φέτα και τα αυγά με ένα πιρούνι και απολαμβάνουμε.