Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ανά μερίδα:
Ενέργεια: 192 kcal
Υδατάνθρακες: 31.2 γρ.
Πρωτεΐνη: 6.2 γρ.
Λιπαρά: 5.1 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 2.9 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4.1 γρ.
Ενέργεια: 192 kcal
Υδατάνθρακες: 31.2 γρ.
Πρωτεΐνη: 6.2 γρ.
Λιπαρά: 5.1 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 2.9 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4.1 γρ.
![Granola σε 5’](https://deltamoms.gr/wp-content/uploads/2025/01/granola-scaled.jpg)
Υλικά
Υλικά για 2 μερίδες:
- 40 γρ. νιφάδες βρώμης
- 20 γρ. Σταφίδες
- 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.γ. λάδι καρύδας
1 κ.γ. κανέλα
9 Ιανουαρίου 2025
Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό τηγάνι καβουρδίζουμε τη βρώμη, ρίχνουμε κανέλα, προσθέτουμε τις σταφίδες, το μέλι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το μήλο και ανακατεύουμε συνεχώς για να μαλακώσει και να γλασαριστεί.
Προσθέτουμε σε γιαούρτι ή γάλα, γαρνίρουμε με μέλι.