ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη Φαρίν απ και το αλάτι και προσθέτουμε όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από τη φέτα και το αυγό για άλειμμα.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και κατόπιν ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε μια λεία ζύμη.
Τρίβου ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα:
Ενέργεια: 217 kcal
Υδατάνθρακες: 36.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 8.1 γρ.
Λιπαρά: 5.1 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 2.5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2.9 γρ.
Ενέργεια: 217 kcal
Υδατάνθρακες: 36.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 8.1 γρ.
Λιπαρά: 5.1 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 2.5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2.9 γρ.
Υλικά
Υλικά για 2 μερίδες:
- 1 συσκευασία Ιταλική Σαλάτα
- 400 γρ. καθαρισμένο καρπούζι σε κυβάκια
- 70 γρ. λευκό τυρί ελαφρύ ( φέτα χαμηλών λιπαρών)
- 40 γρ. κρέμα βαλσαμικού
- μερικά φύλλα δυόσμου
5 Αυγούστου 2024
Εκτέλεση
Σε δύο μπολ ή πιάτα μοιράζουμε την
Ιταλική Σαλάτα.
Προσθέτουμε το καρπούζι, το λευκό τυρί χαμηλών λιπαρών, τον ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο, την κρέμα βαλσαμικού.