Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα:
Ενέργεια: 217 kcal
Υδατάνθρακες: 36.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 8.1 γρ.
Λιπαρά: 5.1 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 2.5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2.9 γρ.
Ενέργεια: 217 kcal
Υδατάνθρακες: 36.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 8.1 γρ.
Λιπαρά: 5.1 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 2.5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2.9 γρ.
Υλικά
Υλικά για 2 μερίδες:
- 1 συσκευασία Ιταλική Σαλάτα
- 400 γρ. καθαρισμένο καρπούζι σε κυβάκια
- 70 γρ. λευκό τυρί ελαφρύ ( φέτα χαμηλών λιπαρών)
- 40 γρ. κρέμα βαλσαμικού
- μερικά φύλλα δυόσμου
5 Αυγούστου 2024
Εκτέλεση
Σε δύο μπολ ή πιάτα μοιράζουμε την
Ιταλική Σαλάτα.
Προσθέτουμε το καρπούζι, το λευκό τυρί χαμηλών λιπαρών, τον ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο, την κρέμα βαλσαμικού.