Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά/ χωνάκι με κοτοσαλάτα:
Ενέργεια: 187 kcal
Υδατάνθρακες: 20.9 γρ.
Πρωτεΐνη: 9.4 γρ.
Λιπαρά: 6.9 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 4.5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0.1 γρ.
Ενέργεια: 187 kcal
Υδατάνθρακες: 20.9 γρ.
Πρωτεΐνη: 9.4 γρ.
Λιπαρά: 6.9 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 4.5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0.1 γρ.
Υλικά
- 120 γρ. leftovers κοτόπουλου
- 50 γρ. Μουστάρδα
- 30 γρ. μαγιονέζα light
- 4 πίκλες αγγουριού ψιλοκομμένες
13 Δεκεμβρίου 2024
Εκτέλεση
Σε μπολ ρίχνουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα light, τις πίκλες, τα leftovers κοτόπουλου και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε τορτίγια ή αραβική πίτα σχηματίζοντας κώνο ή προσθέτουμε σε σαλάτα και απολαμβάνουμε!