Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά muffin
Ενέργεια: 90 kcal
Υδατάνθρακες: 9.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 2.6 γρ.
Λιπαρά: 5.5 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 4.6 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.1 γρ.
Ενέργεια: 90 kcal
Υδατάνθρακες: 9.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 2.6 γρ.
Λιπαρά: 5.5 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 4.6 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.1 γρ.
Υλικά
- 2 αυγά
- 100 γρ. Cottage Cheese
- 80 γρ. ζάχαρη καρύδας
- 1 1/2 κ.σ. baking powder
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 100 γρ. άγλυκο τρίμμα αποξηραμένης καρύδας
9 Ιανουαρίου 2025
Εκτέλεση
Σε μπολ σπάμε τα αυγά προσθέτουμε το cottage, τη ζάχαρη καρύδας, το baking powder, τη βανίλια και χτυπάμε με ραβδομπλέντερ χειρός.
Ρίχνουμε το τρίμμα καρύδας και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί με ένα κουτάλι. Γεμίζουμε με το μείγμα 12 θήκες για muffins και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν καλά, ξεφορμάρουμε και απολαμβάνουμε.