ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη Φαρίν απ και το αλάτι και προσθέτουμε όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από τη φέτα και το αυγό για άλειμμα.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και κατόπιν ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε μια λεία ζύμη.
Τρίβου ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά φέτα:
Ενέργεια: 205 kcal
Υδατάνθρακες: 24.3 γρ.
Πρωτεΐνη: 14.1 γρ.
Λιπαρά: 6.2 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.5 γρ.
Ενέργεια: 205 kcal
Υδατάνθρακες: 24.3 γρ.
Πρωτεΐνη: 14.1 γρ.
Λιπαρά: 6.2 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.5 γρ.
Υλικά
Yλικά για 2 φέτες:
- 2 φέτες ψωμί του τοστ
- 2 αυγά
- 2 φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών
- 1 μικρή κόκκινη πιπεριά
- 1 μικρή πράσινη πιπεριά
- 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
16 Σεπτεμβρίου 2024
Εκτέλεση
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές. Σοτάρουμε για 4-5 λεπτά με το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι. Αλατίζουμε και σχηματίζουμε 2 τετράγωνα.
Αφαιρούμε την ψίχα από τις 2 φέτες ψωμί, σχηματίζοντας 2 κενά τετράγωνα. Με τα τετράγωνα ψωμιού περικλείουμε τις πιπεριές.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε πάνω από τις πιπεριές, μέσα στο τετράγωνο του ψωμιού και ψήνουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τις 2 φέτες τυρί πάνω από τα αυγά και σκεπάζουμε με την ψίχα. Γυρνάμε και από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.