Σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς καβουρδίζουμε το σουσάμι για 10 λεπτά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το μέλι και μόλις αρχίζει να βγάζει φουσκάλες ξεκινάμε να ανακατεύουμε διαρκώς για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε το καβουρδισμένο σουσ ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά φέτα:
Ενέργεια: 205 kcal
Υδατάνθρακες: 24.3 γρ.
Πρωτεΐνη: 14.1 γρ.
Λιπαρά: 6.2 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.5 γρ.
Ενέργεια: 205 kcal
Υδατάνθρακες: 24.3 γρ.
Πρωτεΐνη: 14.1 γρ.
Λιπαρά: 6.2 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.5 γρ.
Υλικά
Yλικά για 2 φέτες:
- 2 φέτες ψωμί του τοστ
- 2 αυγά
- 2 φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών
- 1 μικρή κόκκινη πιπεριά
- 1 μικρή πράσινη πιπεριά
- 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
16 Σεπτεμβρίου 2024
Εκτέλεση
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές. Σοτάρουμε για 4-5 λεπτά με το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι. Αλατίζουμε και σχηματίζουμε 2 τετράγωνα.
Αφαιρούμε την ψίχα από τις 2 φέτες ψωμί, σχηματίζοντας 2 κενά τετράγωνα. Με τα τετράγωνα ψωμιού περικλείουμε τις πιπεριές.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε πάνω από τις πιπεριές, μέσα στο τετράγωνο του ψωμιού και ψήνουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τις 2 φέτες τυρί πάνω από τα αυγά και σκεπάζουμε με την ψίχα. Γυρνάμε και από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.