Παγωτό κακάο με τσίλι

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ενέργεια: 139 kcal
Υδατάνθρακες: 22.2 γρ.
Πρωτεΐνη: 3.4 γρ.
Λιπαρά: 5.5 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 3.4 γρ.
Φυτικές Ίνες: 3.3 γρ.
Παγωτό κακάο με τσίλι
Υλικά

  • 3 μεγάλες μπανάνες
  • 3 κ.σ. φιστικοβούτυρο
  • 4 κ.σ. κακάο
  • 20γρ. σταγόνες κουβερτούρας
  • ½ κ.γ. τσίλι



Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Εκτέλεση

Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις βάζουμε για τουλάχιστον 3 ώρες στην κατάψυξη.

Χτυπάμε τις παγωμένες μπανάνες σε μπλέντερ και στη συνέχεια προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο, το κακάο, τη σκόνη τσίλι και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Προσθέτουμε τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύουμε.

Καταναλώνουμε απευθείας (soft serve) ή αδειάζουμε σε δοχείο παγωτού και αποθηκεύουμε στην κατάψυξη. Προαιρετικά γαρνίρουμε με τριμμένο φουντούκι.