Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενέργεια: 139 kcal
Υδατάνθρακες: 22.2 γρ.
Πρωτεΐνη: 3.4 γρ.
Λιπαρά: 5.5 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 3.4 γρ.
Φυτικές Ίνες: 3.3 γρ.
Υδατάνθρακες: 22.2 γρ.
Πρωτεΐνη: 3.4 γρ.
Λιπαρά: 5.5 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 3.4 γρ.
Φυτικές Ίνες: 3.3 γρ.

Υλικά
- 3 μεγάλες μπανάνες
- 3 κ.σ. φιστικοβούτυρο
- 4 κ.σ. κακάο
- 20γρ. σταγόνες κουβερτούρας
- ½ κ.γ. τσίλι
2 Αυγούστου 2024
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις βάζουμε για τουλάχιστον 3 ώρες στην κατάψυξη.
Χτυπάμε τις παγωμένες μπανάνες σε μπλέντερ και στη συνέχεια προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο, το κακάο, τη σκόνη τσίλι και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Προσθέτουμε τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύουμε.
Καταναλώνουμε απευθείας (soft serve) ή αδειάζουμε σε δοχείο παγωτού και αποθηκεύουμε στην κατάψυξη. Προαιρετικά γαρνίρουμε με τριμμένο φουντούκι.