ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη Φαρίν απ και το αλάτι και προσθέτουμε όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από τη φέτα και το αυγό για άλειμμα.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και κατόπιν ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε μια λεία ζύμη.
Τρίβου ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά κουταλιά σούπας 20 γρ.:
Ενέργεια: 59 kcal
Υδατάνθρακες: 6.3 γρ.
Πρωτεΐνη: 1.4 γρ.
Λιπαρά: 4.3 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 0.5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.2 γρ.
Ενέργεια: 59 kcal
Υδατάνθρακες: 6.3 γρ.
Πρωτεΐνη: 1.4 γρ.
Λιπαρά: 4.3 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 0.5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.2 γρ.
Υλικά
Υλικά για 1 βαζάκι :
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 9 χουρμάδες μουλιασμένους σε βραστό νερό
- 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή μέλι
- 4 κ.σ. σκόνη άγλυκου κακάο
- Λίγο αλάτι
31 Οκτωβρίου 2024
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το ρίχνουμε σε ψηλό κάδο, προσθέτουμε, το σιρόπι αγαύης, το κακάο τους χουρμάδες, το αλάτι και χτυπάμε με ραβδομπλέντερ χειρός μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο και λείο μείγμα.
Αποθηκεύουμε σε γυάλινο βάζο και έτοιμο το spread!