Σε μπολ σπάμε τα αυγά προσθέτουμε το cottage, τη ζάχαρη καρύδας, το baking powder, τη βανίλια και χτυπάμε με ραβδομπλέντερ χειρός.
Ρίχνουμε το τρίμμα καρύδας και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί με ένα κουτάλι. Γεμίζουμε με το μείγμα 12 θήκες για ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ανά μερίδα (1/2 συνταγής):
Ενέργεια: 237 kcal
Υδατάνθρακες: 20.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 11.7 γρ.
Λιπαρά: 11.9 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 2.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0.6 γρ.
Ενέργεια: 237 kcal
Υδατάνθρακες: 20.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 11.7 γρ.
Λιπαρά: 11.9 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 2.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0.6 γρ.
Υλικά
Υλικά για σπιτική πέστο:
- 80 ml ελαιόλαδο
- 2 κούπες baby σπανάκι
- 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού
- 35 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- 35 γρ. κουκουνάρι
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- αλάτι
13 Σεπτεμβρίου 2024
Εκτέλεση
Σε πολυκοπτικό μηχάνημα ή με ραβδομπλέντερ χειρός χτυπάμε όλα τα υλικά μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.Για το ψωμί πέστο & αυγά:
Φρυγανίζουμε 2 φέτες ψωμί.
Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε 2 κουταλιές σούπας πέστο, προσθέτουμε 2 αυγά, λίγο μπούκοβο και αφήνουμε για περίπου 3 λεπτά.
Αλοίφουμε το ψωμί με τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών και σερβίρουμε τα αυγά.