Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά σαλάτα:
Ενέργεια: 257 kcal
Υδατάνθρακες: 41.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 10.9 γρ.
Λιπαρά: 7 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 5.6 γρ.
Φυτικές Ίνες: 5.1 γρ.
Ενέργεια: 257 kcal
Υδατάνθρακες: 41.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 10.9 γρ.
Λιπαρά: 7 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 5.6 γρ.
Φυτικές Ίνες: 5.1 γρ.

Υλικά
Υλικά για 2 μερίδες:
- 1 τσαμπί σταφύλι της αρεσκείας μας (περίπου 400 γρ.)
- 80 γρ. τυρί κρέμα light
- 20 γρ. καρύδια
16 Σεπτεμβρίου 2024
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα σταφύλια και αφαιρούμε τα κουκούτσια αν υπάρχουν.
Ανακατεύουμε τα σταφύλια με το τυρί κρέμα.
Σπάμε τα καρύδια σε μικρότερα κομμάτια και τα ρίχνουμε στη σαλάτα σταφυλιών.
Προαιρετικά γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο δυόσμο.