ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη Φαρίν απ και το αλάτι και προσθέτουμε όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από τη φέτα και το αυγό για άλειμμα.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και κατόπιν ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε μια λεία ζύμη.
Τρίβου ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (½ συνταγή):
Ενέργεια: 183 kcal
Υδατάνθρακες: 13.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 3 γρ.
Λιπαρά: 14.9 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 2.1
Φυτικές Ίνες: 8 γρ.
Ενέργεια: 183 kcal
Υδατάνθρακες: 13.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 3 γρ.
Λιπαρά: 14.9 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 2.1
Φυτικές Ίνες: 8 γρ.
Υλικά
Yλικά για 2 μερίδες:
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 1 αγγούρι χωρίς φλούδα και σπόρια
- 2 κούπες νερό
- χυμό από ½ lime (ή λεμόνι)
- 10 φύλλα βασιλικού
- ½ κ.σ. σκόνη από ζωμό λαχανικών
- 1 φρέσκο κρεμμύδι μόνο το πράσινο μέρος του
- 2 κ.σ. κουκουνάρι
- φρέσκο βασιλικό για γαρνίρισμα
- αλάτι & πιπέρι
5 Αυγούστου 2024
Εκτέλεση
Με ραβδομίξερ χειρός αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Καβουρδίζουμε το κουκουνάρι. Σερβίρουμε κρύα και γαρνίρουμε με κουκουνάρι και φρέσκο βασιλικό.
Συνοδεύουμε με σκορδόψωμο ή με κρουτόν και προαιρετικά προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.