Τυροπιτάκια κουρού   

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά τυροπιτάκι:
Ενέργεια: 93 kcal
Υδατάνθρακες: 11.9 γρ.
Πρωτεΐνη: 5.2 γρ.
Λιπαρά: 3 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 0.8 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.1 γρ.
Τυροπιτάκια κουρού   
Υλικά

Υλικά για 30 τυροπιτακια:

  • 500 Φαρίν απ
  • 75 γρ. ηλιέλαιο
  • 150 ml νερό
  • 150 γρ. γιαούρτι
  • 150 φέτα light
  • 1 αυγό για τη ζύμη & 1 αυγό για άλειμμα
  • λίγο αποξηραμένο θυμάρι αλάτι



Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη Φαρίν απ και το αλάτι και προσθέτουμε όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από τη φέτα και το αυγό για άλειμμα.

Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και κατόπιν ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε μια λεία ζύμη.

Τρίβουμε τη φέτα light με τα χέρια μας και ρίχνουμε το θυμάρι.

Κόβουμε μικρά κομμάτια από το ζυμάρι (περίπου 35-40 γρ. το ένα) και τα ανοίγουμε με τα δάχτυλα μας, βάζουμε μια κουταλιά γλυκού φέτα και τυλίγουμε κρύβοντας τη φέτα μέσα στο ζυμάρι.

Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 14 περίπου λεπτά.