Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενέργεια: 72.2 kcal
Υδατάνθρακες: 3 γρ.
Πρωτεΐνη: 10 γρ.
Λιπαρά: 2 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1.2 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0.1 γρ.
Υδατάνθρακες: 3 γρ.
Πρωτεΐνη: 10 γρ.
Λιπαρά: 2 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1.2 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0.1 γρ.
Υλικά
Υλικά για 4 βαζάκια (ή ποτηράκια):
1 φακελάκι ζελέ ανανά χωρίς ζάχαρη
300 ml βραστό νερό
200 ml παγωμένο νερό
400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Του τόπου Μας 2%
1 Ιουλίου 2024
Εκτέλεση
Διαλύουμε τη σκόνη ζελέ στο βραστό νερό, προσθέτουμε το παγωμένο νερό,
ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε με το μείγμα 4 βαζάκια μέχρι τη μέση.
Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
Όταν πήξει γεμίζουμε τα βαζάκια με το γιαούρτι και γαρνίρουμε με φρέσκο
ανανά, δυόσμο και λιναρόσπορο.